понедельник, августа 27, 2007

Про мистецтво =)




Мистецтво.... В даній конкретні й ситуації мова піде про кулінарію... Ми не
генії кулінарії, але це не заважає нам створювати шедеври. Та і все життя ще попереду, ми ще дійдем у своїй майстерності до геніальності =). Дякувати вищим силам, від наших шедеврів ще ніхто не постраждав. Так що не все втрачено =). А ось це чудернацьке створіння на фотці - останній, на даний момент, наш шедевр.

 А взагалі талановита людина - талановита у всьому. Так що крім кулінарії ми ще класно танцюєм, співаєм, малюєм, жартуєм і взагалі все робим по максимуму! Живем на повну, одним словом!!! Часто люди на вулицях лякаються, але нам це по цимбалам! Люди ж бояться того, чого не розуміють. А геніям властива самотність і нерозуміння. Добре, що ми щасливі геніїї і знайшли один одного! Так що самотність - це не наша доля.

1 комментарий:

pensionerka комментирует...

Зазвичай находяться люди,які до нас приєднуються якось несподівано або люди,які нас не розуміють.Не розуміють ЯК МОЖНА БУТИ ТАКИМИ!? і при тому не приймати галюциногенних речовин.Хоча реакція може бути і погірше-наприклад,є хлопчик,який б'є рекорди по швидкості,коли десь нас замітить =)