вторник, января 29, 2008

Осінні пригоди

Сидячи чергового зимового вечора над якимось черговим захоплюючим конспектом і паралельно розглядаючи мальовничі пейзажі за вікном волею-неволею повертаюсь назад... у минуле...
Яка лірика...насправді в зовсім недалеке минуле, всього 2-місячної давності...У Львів. Тут, звичайно, вже багатенько було про це написано, але джерело історій з життя невичерпне.
Мабуть, не буду сьогодні багато писати. Недарма ж ми ходили як кляті папарацці =). Краще дивіться фотки третього гатунку made by Sony Ericsson & Samsung. Вони як "Рафаелло" замість тисячі слів =).
"ДЗИГА" - це, мабуть, одне з найкращих місць у Львові. Затишок і відчуття тепла - от що подарував нам цей культурно-мистецький центр. А ще приємно здивувало оригінальністю меню у вигляді звичайнісінької газети і чудо-гороскоп =)





ТОЙ базар - це власне і є те місце, яке стало першопричиною нашої галеної подорожі. Для багатьох загадка що ж це за базар? Як сказали нам мудрі люди: ніякий це не базар, а Вернісаж!!! Як би не було, але це скупчення різноманітних класних штучок зі шкіри, дерева, каменів, глини назавжди залишиться для нас ТИМ базаром. А одна особа начепила на себе практично все, що ми там купили=)


Побачивши це скупчення голубів чомусь зразу згадалась Лондонська Трафальгарська площа.



Де, як не у Львові, можна побачити от таке чудо совкової цивілізації та ще й в робочому стані???



Вражень стільки, що можна до ранку писати, а може і довше. Так що моя вам порада: поїдьте у Львів і відчуйте все самі =)!











1 комментарий:

Анонимный комментирует...

як це класно - згадати, просто повернутись на мить у минуле... Саме для цього і існує блог))
І взагалі, я в ударі, в шоці, нема слів... 1 день не була вдома, не бачила і-нет і ось вам - стільки нових записів, коментів, усього...
Клас)))