суббота, октября 27, 2007

ЛЬВІВСЬКІ ХРОНІКИ. ЧуДо ТеХнІкИ =)

Електропотяг прибуває на станцію "Львів"! Бз-з-з-з... Ту-ру-ту-ту-ту! СМС!!! Від однієї хорошої людини, яка на даний момент гризе граніт науки у місті Лева. Надійшла пропозиція зустрітись :"Сідайте на трамвай №1 або 9 і їдьте до площі Франка, а там я вас зустріну". Питань нема. Виходим на зупинку, паралельно телефонуючи всім і кожному, щоб сказати які ми все-таки молодці, що поїхали.
5 хвилин, 10, 15, а трамваєм і не пахне. Люди навколо нервують, дехто вже починає примерзати до землі-неньки. І тут...о чудо! ТРАМВАЙ!!! №4... облом.. Ще 5 хвилин і... 9й трамвай... проїжджає повз нас не зупиняючись. Всі починають бігти за ним, ну і ми туди ж =). Добігли, залетіли всередину. Двері зачинились, виникло відчуття консервної банки. Стоїмо 5 хвилин, 10, а цей залізний монстр і не думає рухатись.
Тут люди починають потрохи виходити, ну і ми, керуючись стадним рефлексом за ними =).
Виходим, а там ще один трамвай, тільки в 2 рази менший. Загрузились туди і ефект "тюльки в бочці" посилився.
Але не може бути все погано і цей трамвай все-таки поїхав!!! Але радувались ми недовго... Метрів 300 і зупинка.... І знову хвилини одна за одною =). Почали розглядати панораму, яка відкрилась з вікна, а там якраз проходили 2 колортні мешканці Львова, які знімали домашнє відео. Ну і ми не втримались, щоб їх не сфотографувати =). Хоч трохи скоротили час очікування руху.
Дорога була довгою і повною вражень =).
МОРАЛЬ: шановні ужгородці! цінуйте наші чудові маршрутки!!! Це просто громадський транспорт підвищеного комфорту, навіть в годину-пік))



Комментариев нет: