суббота, октября 27, 2007

НоВа ТеОрІя ЕвОлЮцІї

Продовжуючи тему нашої шаленої поїздки, хотілось би зупинитись на все тому ж електропотязі підвищеного комфорту сполученням Ужгород-Львів. Хто б сумнівався, що наше сонячне Закарпаття є рідним домом для різних унікальних представників орду людського.
Отже, потяг прибуває на станцію "Свалялва". Ми, щасливі туристи, продерли очі, перевірили наявність посмішок на заспаних обличчях і вирішили вести невимушену високоінтелектуальну бесіду. Але, мабуть, у якогось вищого розуму на рахунок нас були зовсім інші плани, і тому він надав нам можливість побачити...
Те, що відкрилось нашим поглядам викликало десятисекундний шок, а потім приступ істерики, який ми всіма силами намагались стримати. Перед очима постала особа в білому(!) вельветовому костюмі, туфлях в дірочки ( це при +8 за бортом і 25 жовтня на календарі) і, звичайно, з невід'ємним атрибутом - кепкою, все з того ж білого вельвету. Це був справжній, натуральний ГОпник!!!
В цей момент ми просто прозріли і зрозуміли, що все (чи то всі) бачене раніше - це всього-навсього жалюгідна пародія на щось велике, недосяжне, на справжнє.
Побачивши це чудо природи в наших світлих головах почала варитись каша з різних розумних і не дуже думок. Перше - увіковічнити експонат на фотографії. І от - проблема. Як це зробити, щоб хитрий задум не був розгаданий? Ризикувати здоров'ям ніхто не хотів... Хоча був ще варіант попросити сфотографуватися разом. Але це, як нам здалося, собі дорожче.
Тому ми переключилися на безпечніше заняття. Хай пробачить нас шановний Дарвін! Ми створили нову теорію еволюції людини. А якщо точніше, то підкорегували стару, менш досконалу.
Насправді обмеженість одним видом homo sapiens здалась нам не зовсім точною. Тому ми вирішили виправити цю несправедливість. Що з цього вийшло - дивіться далі.


Надцарство Ядерні організми (Еукаріоти)

Царство Тварини

Підцарство Багатоклітинні

Тип Хордові

Підтип Хребетні

Клас Ссавці

Підклас Плацентарні

Ряд Примати

Підряд Сухоносі

Інфраряд Вузьконосі

Надродина Людиноподібні

Родина Гомініди

Рід Люди


Підвид Людина розумна розумна ←Вид Людина розумна

Підвид Людина розумна гопник
↓ ↓ ↓
псевдогопник гопник звичайний гопник урбанізований


Наш піддослідний - представник виду гопник звичайний, з якого і розвинулись всі інші види цієї, не всім зрозумілої форми людського існування. А саме гопник урбанізований, який адаптувався до умов міського середовища; і псевдогопник, який зовні практично не відрізняється від простих гомо сапіенс, але десь глибоко в душі все-таки гопник.
Якщо вже мова іде про дорогу до міста Лева, то нелогічно було б не приділити хоча б одне речення уваги щостанційним концертам місцевої художньої самодіяльності =)! Талант - він і в Африці талант =)!!!
А бажану фотографію все-таки вдалось зробити. Не зовсім вдало, але краще так, ніж ніяк. Нехай люди знають своїх героїв!!! А ми їм у цьому допоможемо!

Всіх цілую і люблю. Ваша Фафаня

ДАЛІ БУДЕ...


Комментариев нет: