вторник, февраля 26, 2008

Нам півроку!!!

Сидячи одного літнього вечора ми створили власну інтернет-сторінку. Під впливом вітчизняної музики назвали її "бобік-райдерз".
Спитаєте для чого ми це зробили? Найрозумніша і найвичерпніша відповідь прозвучить десь так:"Аби було"
Ніхто не очікував, що там з'явиться хоча б один запис. А після появи першого розраховували десь на 10. Але з кожною більш-менш значимою подією в житті або просто розумною (чи не дуже) думкою в голові з'являвся новий пост і тепер я пишу вже 115й =).
Такий ось жарт став частиною нашого життя, спільною дитиною, місцем, де кожен може поділитись своїми думками та переживаннями. Завдяки ньому ми з Юльком навіть на радіо побували =).
Але менше з тим. Сьогодні нам півроку! Діти в такому віці вже вміють сидіти і можуть похвалитись кількома зубками. Сподіваюсь, ми не гірші. І як кожна дитина за наступні півроку твердо станем на ноги =).
Звичайно, півроку - це не дуже значна дата, але знаючи себе та інших брайдерзів можу сказати: при наших непостійних характерах, безперервному стрибанні з одного на інше з метою все спробувати, півроку - це великий термін!
Чим цей знаменний день закінчиться нікому невідомо. А ми будем продовжувати творити шедеври графоманського мистецтва тим самим радуючи (чи навпаки дратуючи) своїх читачів і себе.
Людська уява безмежна, а життя сповнене яскравими моментами. Тому джерело тем для нашого блога невичерпне.



Фафаня

1 комментарий:

Unknown комментирует...

ВІТАЮ НАС, ВАС УСІХ, БО МИ ЗМОГЛИ.Хай величезних внесків в світовий розвиток ми не зробили,але ми є, ми виражаєм себе постійно і так як того хочеться! На зло і втіху всім...