пятница, февраля 22, 2008

Чоловічий день

Дорога наша друга половинко людства - чоловічки. Ось і прийшло свято на вашу вуличку, авеню, шосе, автостраду чи як широко ви оцінюєте поле своєї життевої діяльності. своїм жіночим колективом ми вітаємо вас і хай у вас буде... І салют на вашу честь-->



Стоп! А тепер банальніше. Як свято називається? День радянської армії, який за неньки-України трансформувався у День Захисника Вітчизни. Чудесненько! Хто святкує перше, то вибачте - ви трохи застрягли в минулому, скоріш давайте вилазьте звідти, беріть за радянською звичкою ноги в руки, портфель-чумадан в зуби і наздоганяйте!
Ви святкуєте День Захисника... Гмм... Як звучить, а хто нас захищає? Маленький Петрик чи Василько з 3 класу, якому Маринка подарувала глиняного песика? Тоді можемо святкувати всі Дні - водолаза, сапера ,шахтера... Все це чоловічі свята, хіба ж ні? Свято дійсно для тих хто захищає, зараз, завжди... Це не день майбутніх.
Та не розчаровуйтесь сильно, дорогі наші половинки. Є у вас свято - 1-ий понеділок листопада. Саме він став з легкої руки Горбачева Всесвітнім чоловічим днем. Нашого і вашого президента підтримала ООН. Чомусь ніхто не знає, не радіє:( Але святкуєм!

Але, будь-ласка, не ображайтесь за мою критику. Я ні в якому разі не критикую свято саме, а просто кумедне наше сприйняття світу і часу, який у нас іноді завмирає на станції "СовЄцький Союз". Оце б вийти і підштовшнути вагони... Ей, чоловіки, допоможете?

ЮльКо


ЗЫ: А ще, а ще завтра 2 такі свята - День Брунея та Республіки Гайани! Вітаю вас!!!

2 комментария:

pensionerka комментирует...

Поки читала-наржалась. Настрій адсько класний. Добре написано

fafanya комментирует...

І мене улибнуло =). Картинка взагалі чудова!
І на рахунок свята... Просто стереотип. Звичайно, для людей, які служили в Радянській армії цей день назавжди залишиться святом(і це їхнє право), але для дитини в 1му класі, яка за Союзу навіть не жила - це просто якийсь незрозуміла, АЛЕ святкова подія =).
Менше з тим... Кожне свято має право на існування. І даний конкретний випадок не виняток