понедельник, февраля 04, 2008

Старі фотографії...

Хороша пісенька... А головне - життєва. Як не дивно тут ніяких фотографій не буде, а тільки спогади. Недарма кажуть, що справжні друзі (ті, що на все життя) з'являються в шкільні роки.
Недавно, гуляючи містом, випадково зустріла свого класного керівника. І одразу промайнула перед очима ота, на даний момент найбільша, частина мого життя. Шкільна парта, зелена дошка, класний журнал, обличчя вчителів, які щодня приносили щось нове...і, звичайно, однокласники.
Переглядаючи старі знімки завжди приходить розуміння того, скільки людей перестають бути частиною мого життя. І причина не у сварці чи переїзді.... взагалі не завжди ясно в чому та причина...Люди приходять і йдуть... Ті, що колись були чи не найкращими друзями тепер взагалі невідомо де.
Змінивши чимало освітніх закладів я втратила багатенько людей, про яких зараз час від часу нагадують лише фотографії... Іноді випадково натикаюсь на давніх друзів....і розумію, що це вже зовсім чужі люди. У кожного своє, вже доросле, життя... Але тим не менше бачити їх завжди приємно =).
Не забувайте друзів, і нема різниці як давно ви востаннє спілкувались =)

Старі фотографії на стіл розклади,
Дитячі історії смішні розкажи
І справжнім друзям не забудь, подзвони
Бо добре чи зле з тобою завжди вони..........


..................................................................Фафаня

1 комментарий:

Анонимный комментирует...

багато вони нам говорять, і сміх , і сльози там... яккі ж вони далекі... Але все наше життя - це фото.....